Център за асистирана репродукция лого

Новини

Коронавирус – дейност на ЦАР

мар. 12, 2020

Уважаеми пациенти и партньори,
Предвид ситуацията с коронавируса COVID-19 на територията на Република България и по света и необходимостта от ограничаване на разпространението му, директора на Център за асистирана репродукция издаде заповед за предприемане на действия съобразно препоръките на националния оперативен щаб за предотвратяване разпространението на COVID-19 в административните структури в страната от 11.03.2020 г.

Информираме Ви, че ЦАР ще продължи да работи нормално и няма да има промяна в подаването на заявления за организационно и финансово подпомагане и получаването на издадените заповеди. В тази връзка Ви обръщаме внимание, че от 2019г. ЦАР въведе възможността това да бъде извършвано чрез лицензиран пощенски оператор / куриер. Поради възникналата обстановка настоятелно препоръчваме да се възползвате от тази възможност.

Консултации по различни въпроси и получаване на информация за предоставяните от ЦАР услуги ще бъдат извършвани единствено по телефона или чрез електронна поща.

В случай на невъзможност за решаване на проблема Ви по тези начини, при налагащо се посещение на място в сградата на ЦАР, молим да спазвате дистанция от поне един метър от останалите посетители и да изпълнявате общоприетите мерки за лична хигиена, като за целта можете да използвате и осигурените от ЦАР дезинфектанти за ръце пред деловодството ни – кабинет № 36.

Тези мерки ще останат в сила до момента, в който имаме повече яснота около развитието на COVID-19 в България и Европа. Целта ни е да предпазим както  Вас, така и нашите служители.

Благодарим Ви за разбирането.

Последни новини

Тримесечен отчет за второ тримесечие на 2023 г

Уважаеми пациенти, В изпълнение на чл.7, т.12 от Правилника за организацията на работа и дейността на Център за асистирана репродукция представям информация за второто тримесечие на 2023г. относно: Приети...

Отчет за първо тримесечие на 2023г.

Уважаеми пациенти,В изпълнение на чл.7, т.12 от Правилника за организацията на работа и дейността на Център за асистирана репродукция представям информация за първото тримесечие на 2023г. относно:Приети...

31 МАРТ 2023 ГОДИНА – ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

Вече 14 години Център за асистирана репродукция активно и последователно защитава правата и доверието на пациентите с репродуктивни проблеми и е готов да помага във всеки един момент с всички ресурси, с които...